Blog

Walt Disney puzzels

Walt Disney puzzels nu met 15% korting

Deze week hebben wij een collectie van Walt Disney in de aanbieding. Walt disney wordt bekend in de jaren 20 met in 1928 de allereerste cartoon waarin Mickey en Minnie Mouse vertoond worden. In de jaren 30 tekende hij de eerste full colour cartoons. Deze tekenfilms lijken misschien erg oud maar persoonlijk denk ik dat iedereen ze wel eens gezien heeft en nog steeds te zien zijn op de Nederlandse televisie. Disney is nu zo groot dat er van elke tekenfilm wel een puzzel bestaat. Deze zijn voor een groot deel bij ons op de website te vinden.

De puzzels van Walt Disney in ons assortiment variëren van 2 tot 1000 stukjes en zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot volwassenen. Het leuke aan Disney puzzels is dat de prenten erg tot de verbeelding spreken van kinderen en daarom de kans biedt voor kinderen om kennis te maken met puzzelen.

pret met winnie
Walt Disney puzzel vanaf 2 jaar 5 stukjes

 

Galnsrijke opkomst
Walt Disney puzzel vanaf 6 jaar 100 stukjes

Het overgrote deel van deze collectie is vooral voor kinderen tot en met 9 jaar. Maar Walt Disney vergeet zeker de volwassenen niet. Voor deze groep is er een variatie puzzels van 500 en 1000 stukjes. Het leuke aan deze selectie is dat er ook bij Disney een beetje terug wordt gegrepen naar oude tijden. Zo heeft Ravensburger een Retro Micky puzzel uitgebracht waarop de Micky en Minnie uit 1928 afgebeeld staan.

Daarnaast zijn er nog de puzzels waar meerdere personages uit verschillende Walt Disney films op één prent staan. Zo heeft iedereen uit een gezin toch zijn favoriet op de puzzel staan.

Aan het strand
Walt Disney geschilderd 500 stukjes
Walt Disney - World of Disney 1
Meerdere Disney figuren in één puzzel

Terug naar legpuzzels.nl

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top

×