2021 in puzzels

Top 25 meest verkochte puzzels van 2021

In het verleden op onze oude webshop lieten we vaak top 10 lijstjes terugkomen van puzzels die binnen een bepaald thema populair waren. Aangezien wij ons juist op de borst kloppen op ons brede aanbod hebben we deze lijstjes op deze nieuwe site in eerste instantie niet terug laten keren… wij hopen juist dat onze klanten zich laten verrassen door nieuwe verrassende beelden van onbekendere artiesten en nieuwe merken.

In de afgelopen 2 jaar zijn onze top verkoop lijstjes steeds extremer. We merkten vorig jaar al op dat onder andere de algoritmes van sites zoals Bol.com (waar wij ook verkopen) er voor zorgden dat goed lopende puzzels snel honderden keren achter elkaar verkocht werden. Zelfs “zeldzamere” puzzels, die we vroeger eens in de paar maanden verkochten, begonnen nadat de 1e puzzel verkocht werd direct vaker te verkopen.

Waarom hebben we dan toch in 2020 besloten weer een top 25 lijst toe te voegen aan onze site vraagt u zich af? Tja, ondanks dat we eigenwijs zijn, luisteren we ook naar onze medepuzzelaars en daarvan zijn er velen die deze lijstjes een handige leidraad vinden…en die komen we graag tegemoet!

De top 25 van afgelopen jaar (2021) bevat voor het grootste gedeelte Jan van Haasteren puzzels. Naast de puzzels van van Haasteren bevat de lijst ook; 8 Wasgij puzzels (vorig jaar waren dit er nog 6) en 4 Heye producten, waaronder de handige puzzelsorteerdozen. Leuk om op te merken is dat dit ook dit jaar alle populaire puzzels afbeeldingen van gezellige en kleurrijke tekeningen hebben.

Hieronder zie je de volledige top 25 meest verkochte puzzels & producten van 2021:

Natuurlijk hebben wij de top 25 van 2020 ook nog op onze site staan. Op deze manier kan je de top lijstjes van de afgelopen jaren vergelijken!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

×