Blog

Welke Puzzelaccessoires passen bij u?

Opbergen, stapelen en sorteren!

De puzzelsport heeft niet stilgestaan. De tijd dat je een legpuzzel moest laten liggen op tafel totdat je deze af had is voorbij. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten puzzelaccessoires van een eenvoudige stoffen mat tot de meest geavanceerde map om op te puzzelen en in op te bergen.

Speciale puzzelaccessoires zijn de Jigboards, jigmatten en jigmappen. De Jigboards zijn erg handig wanneer men eigenlijk geen plek heeft om te puzzelen. Het bord is van stevig materiaal gemaakt zodat u de puzzel ook op een kleiner tafeltje kwijt kan.

puzzelaccessoires
Jigboard – Jigthings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jigmatten zijn er in twee soorten. Bij de jigmat van Jigthings krijgt u twee matten. Één mat om uw puzzel op te maken en de ander om uw puzzel mee af te dekken zodat u de tafel gewoon kan gebruiken. De Puzzle and Roll mat is een handige 2 in één oplossing. Je maakt de puzzel op de mat en wanneer je de tafel nodig hebt, rol je hem met mat en al op.

puzzelaccessoires
Jigmat – Jigthings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jigmappen zijn de Rolls Royces onder de puzzelaccessoires. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in. De versie van Jumbo de “Portapuzzle” is voorzien van speciale bekleding aan de binnenkant waardoor de stukjes niet verschuiven tijdens het opbergen en vervoeren. Verder is het mogelijk om het puzzeloppervlak te vergroten met 2 bijgeleverde panelen. Een andere versie is de “Puzzle store” van Ravensburger. Hierin bevinden zich sorteerbakjes een puzzelmat en de map om hem uiteindelijk in op te bergen of te bewaren.

puzzelaccessoires
Portapuzzle – Jumbo
puzzelaccessoiers
Puzzle store – Ravensburger

Zoals u ziet zijn er talloze accessoires om uw puzzel in op te bergen en om ruimte te besparen tussendoor. Uw voorkeur voor functionaliteit zal de doorslag geven welk product u kiest. Voor iedere puzzelaar zit er wel een goed systeem bij. Kijkt u voor alle puzzelaccessoires op onze website.

 

 

 

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top

×