Over Sunsout

Logo Sunsout

Sunsout levert een compleet assortiment hoogwaardige legpuzzels, en is vooral bekend van de prachtige vormpuzzels. Met name deze puzzels vindt u in ons assortiment.

De puzzels van Sunsout zijn in meer dan 70 landen beschikbaar en ook in België en Nederland heeft het merk een trouwe fan-basis.

De stijl is vaak Amerikaans met onderwerpen als zeearenden, quilting, Amerikaanse geschiedenis en landelijke tafrelen. De legpuzzels van Sunsout komen dan ook uit de Verenigde Staten en worden milieu-vriendelijke geproduceerd met gerecycled karton en inkt op soja-basis.


Vormpuzzels

Foto van Lori SchoryLory Schory
Het werk van Lory Schory is diverse, uniek en het bevat vele in het oog springende legpuzzels met de natuur als hoofdonderwerp. Lory richt zich op vogels, insecten, dieren uit de jungle en een breed scala aan vormpuzzels met vissen. Ze heeft oog voor fraaie composities, kleur en ontwerp en dat blijkt ook uit de selectie die u bij ons vindt.

 

Jim Todd
Vanaf een jaar of tien leerde Jim Todd de technieken van de olieverfschilderijen van zijn vader. Na een studie Kunst, werd hij een beroemd en succesvol artiest. Hij kreeg meer dan 50 onderscheidingen. Een van zijn populairste collecties bestaat uit routeborden waarbij kaarten en afbeeldingen van bekende Amerikaanse steden worden gecombineerd.


Ga naar de Sunsout pagina voor alle puzzels van dit merk.