Blog

Jumbo puzzelseries die misschien nog niet kent!

Mooie puzzelreeksen van Jumbo!

Wie bij legpuzzels aan Jumbo denkt, denkt meteen aan Jan van Haasteren en Wasgij? puzzels. Maar Jumbo heeft nog veel meer aparte series uitgebracht, waar u misschien helemaal nog niet bekend mee bent. In dit artikel zal ik de meest speciale, mooiste en apartste  series voor u op een rij zetten.

De eerste mooie serie is Hollands glorie. In deze reeks laat Jumbo zien dat het trots is op haar kleine landje door middel van een prachtige fotoreportage van een typisch Nederlands landschap/straatbeeld. Weilanden, een typische Drentse boerderij, maar ook de grachten van Amsterdam en de intocht van Sinterklaas.

jumbo puzzelseries
Jumbo – Hollands Glorie
jumbo puzzelseries
Jumbo – Hollands Glorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bijzondere reeks van Escher is ook zeker de moeite waard om te bekijken. Escher, een grootmeester in de kunst van de vorige eeuw, staat bekend om zijn twee- en driedimensionale waarmee hij verwarring zaait tijdens het puzzelen. De tekeningen zijn allemaal zwart-wit waardoor de moeilijkheidsgraad omhoog  schiet.

jumbo puzzelseries
Jumbo – Escher
Jumbo Puzzelseries
Jumbo – Escher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste reeks welke ik u wil laten zien is de zoek de verschillen serie.  Deze puzzels zijn voor kinderen vanaf 6 jaar en bestaat uit 100 stukjes. Wanneer de puzzel gelegd is, zijn ze nog niet klaar. Er moeten verschillen gezocht worden.  Het leuke is dat deze puzzels kinderen uitdagen op meerdere vlakken. 

jumbo puzzelseries
Jumbo – Zoek de verschillen
jumbo puzzelseries
Jumbo – Zoek de verschillen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor nog meer leuke puzzelseries op onze website legpuzzels.nl

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top

×