Blog

Jigthings! De beste puzzelaccessoires.

Jigthings maakt puzzelen nog leuker en makkelijker

Jigthings is een Engels bedrijf, welke is opgericht door echte puzzelliefhebbers. Zij kwamen erachter dat vele vrienden en bekenden wel van puzzelen hielden, maar niet van de rompslomp er omheen. Dus het sorteren en zoeken van puzzelstukjes, plaatsgebrek en opbergen elke keer weer. Daarom zijn Lisa en Colin samen Jigthings begonnen.

De puzzelaccessoires van Jigthings zijn er om puzzelen makkelijker en eenvoudiger te maken. Met deze accessoires zullen mensen eerder over de streep getrokken worden om te puzzelen. Puzzelstukjes uitzoeken hoeft maar 1 keer te gebeuren met de Jigsafe. Dit is een set van 7 bakjes met verwijderbare bodem. In deze bakjes kunt u alle stukjes met de afbeelding omhoog sorteren op kleur of vorm, maar ook delen van de puzzel bewaren tot u weet waar het hoort.

puzzelaccessoire jigthings
Jigboard 1500

 

 

Vervolgens had Jigthings het goede idee om iets te bedenken waar de puzzel op gemaakt kan worden en vervolgens zonder moeite kan worden verplaatst. Het Jigboard was geboren! Dit lichtgewicht puzzelboard kan zonder enige moeite verplaatst worden zolang uw puzzel nog niet af is.

 

 

 

 

 

 

puzzelaccessoire jigthings
Jigsort 1500

 

Heeft u wel eens wat langere pauzes en ligt een puzzelbord u dan ook in de weg, dan zou u ook kunnen kiezen voor de Jigsort. Deze complete set bestaat uit een los puzzelbord, een losse koffer en 4 losse sorteerbakjes. Met deze set kunt u eigenlijk alles, sorteren, verplaatsen en veilig opbergen, meer heeft u niet nodig!

De Jigthings puzzelaccessoires zijn al verkrijgbaar vanaf € 17,95 bij legpuzzels.nl

1 reactie op “Jigthings! De beste puzzelaccessoires.”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top

×