Puzzels volwassenen

Alle legpuzzels voor volwassenen op een rij. Hieronder staan 3-D puzzels en alle legpuzzels van 500 tot meer dan 40 000 stukjes die wij op voorraad hebben. In de linker marge kunt u, onder andere, filteren op fabrikant.

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
 1. 3D puzzel - Big Ben

  3D puzzel - Big Ben

  € 25,99
  240
  Ravensburger

  De Big Ben, een markant teken in Londen. Helaas is deze niet een beetje scheef gezakt, zoals op dit moment de echte Big Ben. Nu uw kans om dit fascinerende bouwwerk zelf te maken in 3D met unieke gebogen, geknikte en vlakke puzzelstukjes.

  Meer Informatie
 2. 3D puzzel - Eiffeltoren

  3D puzzel - Eiffeltoren

  € 25,99
  240
  Ravensburger

  De Eiffeltoren, een markant punt in Parijs. Eindelijk kan hij in 3D in de kast gezet worden. Met buigzame en vlakke stukjes wordt het een stevig bouwwerk.

  Meer Informatie
 3. 3D puzzel - Empire State Building

  3D puzzel - Empire State Building

  € 25,99
  240
  Ravensburger

  De Empire State Building, een markant teken in New York. Wie droomt er niet van om vanaf dit punt New York te bekijken. Nu uw kans om dit fascinerende bouwwerk zelf te maken in 3D, met unieke gebogen, geknikte en vlakke puzzelstukjes.

  Meer Informatie
 4. Puzzlepyramid - LA ink - 240

  Puzzlepyramid - LA ink - 240

  Normale prijs: € 26,95

  Uw prijs € 20,21

  240
  Ravensburger
  Door de eeuwen heen zijn er diverse redenen geweest waarom mensen kozen voor een tattoo. Ter camouflage, om door moeilijke tijden heen te komen, als bewijs van bewezen moed, als souvenir, om bij een groep te horen of om littekens weg te werken, meer zelfvertrouwen te creëren, etc. Meer Informatie
 5. Puzzlepyramid - Verborgen verlangen - 240

  Puzzlepyramid - Verborgen verlangen - 240

  Normale prijs: € 26,95

  Uw prijs € 20,21

  240
  Ravensburger
  Een bijzondere puzzel met een verborgen inhoud. Deze puzzelpiramide van Ravensburger wil u de verschillende kanten van de puzzel laten zien. Probeer het verborgen verlangen naar boven te krijgen door 240 puzzelstukjes ineen te leggen. Meer Informatie

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina