Populaire categoriën

Aanbieding van de maand:

Moonlit Wild

€26,99  €21,59

Populaire producten

Online puzzels kopen bij Legpuzzels!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van mooie puzzels? Dan hoef je niet verder te zoeken dan dé puzzelsite: Legpuzzels.nl. Wij hebben verschillende soorten puzzels in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Jumbo, maar ook aan Ravensburger, Educa, Heye en Clementoni. Of je nu op zoek bent naar de grootste puzzel van Disney, of juist naar eentje voor de allerkleinsten: er is voor iedereen een geschikte uitdaging!

Genoeg stukjes voor iedereen!

Voor degenen die willen dat hun puzzel 1000 stukjes telt, maar ook als je liever hebt dat je legpuzzel 500 stukjes groot is: je vindt het in ons assortiment. Je kunt al een puzzel bestellen vanaf 150 stukjes en het aantal puzzelstukjes kan flink oplopen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor de grootste Disney puzzel van wel 40.320 stukjes. Daar ben je dus wel even zoet mee!

Onze kunstenaars

In ons assortiment vind je vele puzzels van verschillende kunstenaars, zoals Anton Pieck, Anne Stokes, Thomas Kinkade en Fleroux (Frans Le Roux). Wij van Legpuzzels vinden dan ook dat het leggen van puzzels een hele kunst is. Tijdens het puzzelen leer je het kunstwerk tot in de kleinste details kennen en kun je je uren wanen in dat wat afgebeeld staat.

Jan van Haasteren

De komische afbeeldingen van Jan van Haasteren: wie kent ze niet? Deze afbeeldingen zijn niet alleen in Nederland enorm populair, ook in vele andere landen ligt men regelmatig in een deuk tijdens het leggen van een Jan van Haasteren puzzel. Het detail dat Van Haasteren in zijn kunstwerken verwerkt is ongeëvenaard: elk stukje is gevuld en de echte kenner van jvh-puzzels kent de details die hij elke keer weer terug laat komen. Denk bijvoorbeeld aan de haaienvin, het kunstgebit en natuurlijk Sinterklaas! Wie goed oplet vindt hier en daar zelfs een zelfportret van Jan van Haasteren terug.

Onze merken

Bij ons kun je je hart ophalen aan legpuzzels van de bekendste merken. Elke puzzelfanaat kent natuurlijk de puzzels van Schmidt, Clementoni en Castorland. In het lijstje van grote merken mag House of Puzzles ook niet ontbreken. Zij onderscheiden zich in de unieke vormen en groottes van hun stukjes, die het extra uitdagend maken.

Ravensburger

In 1883 is het bedrijf Ravensburger door Otto Maier in de Duitse stad Ravensburg opgezet. Maier wilde educatieve producten publiceren, waarbij de mensen tegelijkertijd actief bezig konden zijn. Zijn motto was dan ook: leren door te doen! In 1891 kwam de eerste Ravensburger puzzel op de markt. Tegenwoordig is Ravensburger nog altijd een innovatief en toonaangevend bedrijf binnen de wereld van de legpuzzels en heeft het zelfs een eigen attractiepark!

Heye

Het populaire merk Heye produceert al meer dan 50 jaar puzzels. Zij kenmerken zich door geregeld samen te werken met grote namen in de kunstwereld, zoals Rosina Wachtmeister en Marino Degano. Met een puzzel van Heye waan je jezelf dus even in de schoenen van een kunstenaar. Je bent immers bezig een heus kunstwerk te creëren!

Educa

Net als Ravensburger produceert het Spaanse merk Educa al meer dan een eeuw legpuzzels. De fabrikant hecht grote waarde aan kwaliteit van hun puzzels: elk product wordt voor het verlaten van de fabriek aan een strenge controle onderworpen. Educa heeft als uniek kenmerk dat puzzelaars bij hen missende stukjes kunnen aanvragen. Een extra service vanuit Educa zodat zelfs de puzzels die enkele stukjes missen, nog afgemaakt kunnen worden!

Onze collecties

In het assortiment van Legpuzzels.nl vind je eveneens uitgebreide puzzel collecties. Denk bijvoorbeeld aan de Museum collectie puzzels van Clementoni, de grappige Pieces of History collectie van Jumbo of de gekke wezentjes van de Zozoville collectie van Heye. Deze collecties zijn dan ook zeer geschikt om lekker te verzamelen!

Disney collectie

Tussen onze collecties vind je natuurlijk ook de populaire Disney collecties. Met de puzzels uit de Disney Classic Collection word je even mee terug in de tijd genomen. De afbeeldingen op de legpuzzels zijn van de authentieke Disney klassiekers die iedereen kent! Daarnaast zijn er voor de échte Disneyfans de puzzels in de Disney Collector’s Editions. Deze kenmerken zich door de ‘magische’ Disneyrand en bestaan stuk voor stuk uit 1000 stukjes. Tenslotte mogen de slechteriken uit de films natuurlijk ook niet ontbreken. Ieder verhaal heeft een eigen schurk, die hun ereplekje op een puzzel hebben gekregen in de Disney Villainous Collection.

Speciale puzzels

Voor degenen die op zoek zijn naar een uniek cadeau, of zelf wel klaar zijn voor een extra uitdaging, zijn er de speciale puzzels. Bijvoorbeeld puzzelstukjes met aparte vormen, een escape puzzel, een 3D-puzzel of een jigsaw die je voor een onmogelijke uitdaging stelt! We hebben genoeg keuze om je hersenen te doen laten kraken.

Wasgij

Jumbo biedt puzzelfanaten een unieke uitdaging: met een Wasgij puzzel leg je niet de afbeelding op de doos in elkaar, maar een afbeelding vanuit het perspectief van de personages. Je weet van tevoren dus niet hoe de situatie af zal lopen of waar de personages naar kijken.. Als je de afbeelding af hebt, weet je eindelijk waar ze zo verbaasd naar kijken. Je krijgt de gekste situaties voorgeschoteld!

3D-puzzels

Ravensburger heeft puzzels voor degenen die niet alleen horizontaal iets willen leggen, maar ook de lucht in willen met hun bouwsel! Voor hen zijn er de 3D-puzzels. Deze blijven niet plat op tafel liggen, maar worden heuse 3D-kunstwerken. Na afloop heb je dus altijd een origineel decoratie-item voor in huis.

Impossible puzzels

Ben jij iemand die een legpuzzel van 1000 stukjes bij wijze van spreken met twee vingers in de neus kan maken? Dan hebben wij de volgende uitdaging voor je: de impossible puzzels van Clementoni. Bij deze puzzels is het niet slechts een kwestie van het sorteren op kleur of alvast beginnen met het makkelijk herkenbare stuk. Denk aan een Frozen puzzel met Olaf en ontelbaar veel herfstblaadjes met nagenoeg dezelfde kleur. De moeilijkste puzzels zijn haast onmogelijk om te maken en stellen je voor een uitdaging die je niet snel zult vergeten. Ben jij er klaar voor?

Extra grote stukjes

Het kan natuurlijk zo zijn dat je het puzzelen met normaal formaat stukjes maar vervelend gepriegel vindt. Gelukkig hebben wij verschillende puzzels met XL-stukjes in het assortiment. Het zijn geweldige puzzels voor ouderen, maar ook voor kleine kinderhandjes, mensen met verslechterd zicht of verminderde motoriek. Ook zijn deze puzzels perfect voor degenen waarbij puzzelstukjes magischerwijs lijken te verdwijnen. Deze grote puzzelstukken raak je dan ook niet gemakkelijk kwijt.

Puzzelaccessoires

In ons puzzelaccessoires assortiment vind je volop praktische artikelen die het puzzelplezier nog groter maken. Neem bijvoorbeeld handige puzzelkoffers, -mappen en rolmatten, waarmee je gemakkelijk je kunstwerk op kunt bergen als je er niet mee bezig bent. Wanneer je je puzzels om in te lijsten vindt, hebben we verschillende soorten puzzellijm en een puzzellijst voor elke puzzel. Tijdens het puzzelen kunnen sorteerbakjes goed van pas komen. Zo heb je snel de stukjes bij de hand, die je op dat moment nodig hebt. Kortom: alles voor de puzzelliefheber!

Jigsaw puzzels voor iedereen!

Zowel de beginnende als de ervaren puzzelaar kan bij Legpuzzels terecht. Hier vind je alles wat jouw puzzelhart sneller laat kloppen. Als je op werkdagen vóór 20:00 uur je bestelling hebt afgerond, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Tijdens het bestellen is het ook mogelijk om aan te geven dat je de bestelling op wil komen halen in het magazijn te Maarssen. Dit kan dagelijks van 13:00 uur tot 15:00 uur. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben over puzzelen of over de producten in ons assortiment, dan kun je kijken of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of contact met ons opnemen.

×