Blog

Nog meer nieuwe legpuzzels van Jan van Haasteren!

Hollands bekendste puzzel illustrator kan niet ophouden! Wederom komen er een tweetal nieuwe legpuzzels uit van Jan van Haasteren. Beide puzzels worden begin februari verwacht en kunnen nu al in onze webshop besteld worden. Daarnaast is ook een nieuw zoekboek uitgebracht dat nu al leverbaar is.

Met de nieuwe Jan van Haasteren “Vrijdag de 13e” (eerder uitgebracht in een versie van 1500 puzzelstukjes) speelt onze kunstenaar alvast in op deze dag die dit jaar in zowel April als Juli zal voorkomen. De andere nieuwe legpuzzel, de Sluizen, is beschikbaar in twee versies, namelijk 1000 en 2000 puzzelstukjes.

Deel ons met vrienden

1 reactie op “Nog meer nieuwe legpuzzels van Jan van Haasteren!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×