Blog

Jan van Haasteren nieuwe puzzels: Volkstuintjes en Kerstbomenmarkt

Heerlijk nieuws voor al onze Jan van Haasteren fans! De twee eerder aangekondigde legpuzzels, Volkstuintjes en Kerstbomenmarkt (2000), zijn nu te bestellen. Vanaf 27 september verwachten wij beide puzzels te kunnen leveren. Bestellingen met een van deze legpuzzels erin worden uitgeleverd op het moment dat alle puzzels van de bestelling op voorraad zijn.

Onderaan deze blogpost ziet u de drie andere nieuwe Jan van Haasteren legpuzzels die nu al leverbaar zijn. De legpuzzel Kerstcadeautjes bestaat uit twee puzzels van elk 1000 puzzelstukjes (De Kerstbomenmarkt en Kerstdiner).

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×