Blog

Nieuwe Jan van Haasteren puzzels!

Goed nieuws voor de fans van Jan van Haasteren! Maar liefst 5 nieuwe legpuzzels zijn de komende maanden leverbaar. Onderstaand ziet u de drie legpuzzels die u nu al kunt reserveren en begin september 2017 geleverd zullen worden. Bestellingen met 1 van deze 3 puzzels erin worden uitgeleverd op het moment dat deze op voorraad zijn.

De legpuzzel Kerstcadeautjes bestaat overigens uit twee puzzels (De Kerstbomenmarkt en Kerstdiner) van elk 1000 puzzelstukjes. De Kerstbomenmarkt is ook beschikbaar in een versie van 2000 puzzelstukjes, deze is net als de legpuzzel Volkstuintjes leverbaar vanaf oktober 2017. We zullen u hier in een latere blogpost verder over informeren.

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×