Blog

Nieuwe legpuzzels Ravensburger!

Deze week aandacht voor de net gearriveerde nieuwe legpuzzels van Ravensburger. Maar liefst 30 nieuwe legpuzzels van uiteenlopende grootte en stijl. Zoals de nieuwe Fleroux New York die onderdeel uitmaakt van de reeks `Cities of the World` waarin wereldbekende steden worden afgebeeld. Of het idyllische plaatje dat u hieronder ziet van een paradijselijk strand.

Naast de grote verscheidenheid aan formaten en ontwerpen vindt u in het nieuwe aanbod ook diverse legpuzzels met extra grote puzzelstukjes. Zoals de hieronder afgebeelde legpuzzel Landhuis in het voorjaar en de  legpuzzel Hallstatt Oostenrijk. Beide legpuzzels hebben puzzelstukjes met een grootte van ongeveer 4 x 2 cm.

Ravensburger Landhuis in het voorjaar

Landhuis in het voorjaar

Hallstatt in Oostenrijk

Hallstatt in Oostenrijk

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×