Blog

Nieuws legpuzzels van Educa

Prachtig nieuws vanuit de keuken van Educa met een zeer divers aanbod nieuwe legpuzzels! Laten we dicht bij huis beginnen met een prachtig plaatje van de Amsterdamse grachten (2000 puzzelstukjes) dat naar het lijkt een beeld geeft van de zonsopkomst gezien de rustige straten. De rustieke beelden van Toscane (1500 puzzelstukjes) en een haven aan de Middellandse zee (5000 puzzelstukjes) doen ons daarna verlangen naar de aankomende zomervakantie.

 

 

 

 

 

 

Gezien de groeiende Pandakoorts in met name Rhenen maar waarschijnlijk geheel Nederland ziet u bovenstaand een mooi plaatje van deze grote vriend (500 puzzelstukjes). Het nieuwe aanbod beslaat verder enkele tientallen legpuzzels.

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×