Blog

Overzicht van alle nieuwe Jan van Haasteren legpuzzels

Sinds begin 2017 zijn er maar liefst 6 nieuwe legpuzzels beschikbaar van Jan van Haasteren.  De Vakantiebeurs, Vang die Kat (beiden 1.000 puzzelstukjes) en Let’s Party (500 en 1000 puzzelstukjes) zijn begin dit jaar al uitgebracht. Daarnaast zijn sinds begin februari Technische Hoogstandjes (1000 puzzelstukjes)  en Het Ballon Festival (1000 en 2000 puzzelstukjes) beschikbaar.

Als u ons de foto mailt (klantenservice@legpuzzels.nl) van een van deze door u al gelegde puzzels (dan wel via dit blog een bericht achter laat)posten wij deze aankomende week op dit blog en op onze Facebook pagina.
PS. Wilt u voortaan wekelijks op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en nieuwe legpuzzels? U kunt zich hier inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×