Blog

Nieuwe legpuzzels van Schmidt!

Deze week hebben we een flink aantal nieuwe legpuzzels van Schmidt ontvangen met heel diverse onderwerpen. Zo zijn er de schitterende kunstwerken van grafisch artiest Chris Saunders waar dieren op indrukwekkende wijze worden neergezet (zoals de leeuw hieronder). Jon Rattenberry zorgde voor een aantal schitterende kunstwerken met de natuur in de hoofdrol en Phil Koch toont dat de zon het mooist schijnt wanneer deze onder gaat (zoals in de onderste foto). Ook zijn er weer een aantal nieuwe puzzels uitgekomen van de immer populaire schilder Thomas Kinkade

Benieuwd geworden naar deze prachtige nieuwe Schmidt puzzels? Kijk dan meteen op deze pagina. Het volledige assortiment van Schmidt vindt je hier.

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×