Blog

Verwacht: nieuwe Jan van Haasteren legpuzzels

September wordt de maand van Jan van Haasteren

Jan van Haasteren heeft weer ontzettend zijn best gedaan om voor het najaar een superleuke collectie samen te stellen. De puzzels zijn van 150, 500, 1000 en 2000 stukjes, zodat er voor iedereen wel een puzzel bij zit. Wij verwachten de puzzels in de eerste helft van september!

De meest aparte is de Jubileumdoos. In deze doos zitten 3 puzzels van 1000 stukjes. 1 puzzel is Jan zijn favoriet (Beterschap), de tweede is de favoriet van zijn fans (Hotel) en de derde is een gloednieuwe legpuzzel  (Op zee).

In de gymzaal en Bij de tandarts zijn 2 kleine puzzels van 150 stukjes en erg leuk om als cadeau aan iemand te geven. Deze zijn wel al op voorraad.

Eet- en bakfestijn zijn 2 puzzels van 1000 stukjes: Zeebanket en Taarten toernooi.  En om deze puzzels helemaal compleet te maken krijgt u er Jan van Haasteren ovenwand gratis bij.

Kassa erbij is een prachtige puzzel over de chaos in een supermarkt. Deze puzzel is er in twee varianten, namelijk 1000 en 2000 stukjes.

Chaotisch diner en Zeeschool zijn beiden 150 stukjes. Als laatste is er nog Verkeerschaos van 500 stukjes.

Genoeg te doen voor de komende herfst! Bekijk ze allemaal op onze website

Deel ons met vrienden

2 reacties op “Verwacht: nieuwe Jan van Haasteren legpuzzels”

  1. Ik vind het jammer dst de 2 nieuwe Jan van Haasteren t.w. Taarten toernooi en Op zee niet apart uitkomen. Alleen in combidozen zijn deze te verkrijgen. Als je alle oude toegevoegde puzzels al hebt ga je toch niet voor deze 2 nieuwe puzzels ook 3 “oude” puzzels kopen. Gemiste kans van Jumbo voor de trouwe Jan van Haasteren puzzelaars. Ben zeer teleurgesteld.

  2. Hoi waar is de jubileumeditie te koop en de andere chaotisch diner en in de gymzaal of bij de tandarts te koop heb er al vele en wil deze ook graag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×