Blog

Puzzel van de maand – Jacek Yerka

April: Boudoir van Jacek Yerka

In februari zijn wij van legpuzzels.nl begonnen met de puzzel van de maand. Dat betekent dat al onze klanten elke maand, een maand lang, kunnen profiteren van een flinke korting op 1 bepaalde puzzel.

Deze maand hebben wij voor u Boudoir van de kunstenaar Jacek Yerka geselecteerd. Jacek Yerka is een Poolse kunstenaar die graag in zijn fantasiewereld vertoefd. Zijn website heet niet voor niets Yerkaland. Zijn kunst is vooral geïnspireerd op het werk van wereldberoemde kunstenaars zoals Pieter Bruegel, Hieronymus Bosch en Jan van Eyck.

Deze puzzel is erg bijzonder vanwege zijn ontwerp. Er is namelijk geen boven, onder, rechts of links. U kunt deze puzzel van elke kant bekijken en maken. Dit brengt misschien ook wel een extra moeilijkheidsgraad met zich mee.  Deze puzzel is een limited edition puzzel en zeker waard om in uw collectie te hebben.

Houdt u van aparte en fantasierijke puzzels dan is deze puzzel misschien wel iets voor u.

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×