Blog

Jan van Haasteren en Wasgij in 2014

Nieuwe collectie van Jan van Haasteren en Wasgij!

De collectie van Jan van Haasteren en Wasgij is in het begin van 2014 alweer aardig uitgebreid. Daarom willen wij deze voor u op een rijtje zetten in een overzicht. 2014 heeft natuurlijk genoeg evenementen waarvan een puzzel gemaakt kan worden, zo ook het aankomende WK  in Brazilië.

Wasgij komt voor dit evenement met de puzzel Voetbalkoorts. In de doos bevinden zich 2 puzzels van 1000 stukjes. 1 puzzel heeft de afbeelding zoals getoond wordt op de doos en de andere puzzel heeft een afbeelding met daarop wat er echt gebeurt. Als extra ontvangt u een speelschema van het WK waarop u de uitslagen nauwkeurig kunt bijhouden.

Jan van Haasteren heeft meerdere puzzels met het WK als thema uitgebracht, namelijk: Voetbal Waanzin in 1000 en 2000 stukjes en Voetbal 2014. Voetbal Waanzin laat, zoals u gewend bent van Jan van Haasteren, een complete chaos op het voetbalveld en de tribune zien. Ballen die het stadion uitvliegen is heel normaal. Kijk of u weer alle verborgen hints en grapjes kunt vinden. De tweede puzzel Voetbal 2014 bestaat uit 3 puzzels die al eerder uitgebracht zijn, alleen nu in een ander formaat. De 3 puzzels zijn: Voetbal Waanzin van 500 stukjes, Voetbal Kampioenschap van 750 stukjes en voetbal van 1000 stukjes. Als extra krijgt u het originele Jan van Haasteren bierviltjesspel. Met deze verzameldoos maakt u een echte voetbal/puzzelfan echt blij!

Verder heeft Wasgij een nieuwe Destiny en Mystery puzzel uitgebracht. De Mystery heet de Voorjaarsschoonmaak. Op de afbeelding ziet u iedereen ijverig aan het werk, maar wat gebeurt er nu echt? De Destiny puzzel “hoe de tijden zijn veranderd” laat de jaren 60 zien, in de tijd dat Rock’n Roll erg populaire was. Maar hoe zien deze mensen er nu uit? Is de buurt ook veranderd? Hier komt u alleen achter door deze puzzel te leggen.

Jan van Haasteren heeft ook voor de niet-voetballiefhebber nieuwe puzzels uitgebracht. De eerste is Zeebanket van 500 stukjes. Hierop is te zien hoe een feestmaal in een totale beestenbende verloopt. Vissen vliegen letterlijk door de lucht en de kreeften vallen de ober aan. De volgende nieuwe puzzel is de 2-in-1 safari en storm puzzel. Deze doos bevat 2 al bestaande puzzels, in een ander formaat. Beide puzzels zijn nu in 1000 stukjes uitgebracht en te verkrijgen in 1 doos.

Voor het complete aanbod, neemt u gerust een kijkje op [button color=”blue” size=”small” link=”http://www.legpuzzels.nl/” ]legpuzzels.nl[/button]

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×