Blog

Nieuwe puzzels in ons puzzelassortiment!

Nieuwe puzzels van Anne Geddes en “What if”

Ja…we hebben weer nieuwe puzzels van Ravensburger in ons assortiment! Namelijk 2 nieuwe  puzzels van de serie “What if” en 4 nieuwe Anne Geddes.

Anne Geddes, alom bekend van de schattige babyfoto’s, heeft weer haar uiterste best gedaan om de kleine baby’tje op unieke wijze af te beelden. Met behulp van de natuurlijke elementen heeft ze een hommeltje, 3 nootjes en een bloemenkind gemaakt. Daarnaast zijn alle babytjes (b)engeltjes, zeker als ze slapen, vandaar dat er ook een slapend engeltje bij zit.

anne geddes ravensburger
3 Nootjes – Anne Geddes

De “What if?” puzzels van Ravensburger hebben voor wat opschudding in puzzelland gezorgd. Jumbo is namelijk van mening dat deze serie teveel op de Wasgij serie van Jumbo lijkt. Vorige week heeft de rechtbank echter bepaald dat er geen patent rust op het puzzelconcept en de “What if?” puzzels door Ravensburger gewoon verkocht mogen worden. Van deze serie zijn 2 nieuwe varianten verschenen. “What if” Home Makeover gaat over Andy die een doe-het-zelf renovatieplan heeft opgezet voor zijn huis. Hij gaat er met frisse moed tegenaan, maar de uiteindelijke afbeelding zal laten zien hoe het werkelijk verloopt. “What if?” At the vet gaat over dierenarts Brett. Hij wil stoppen met huisbezoeken en denkt dat alles heel goed gaat verlopen, maar natuurlijk loopt alles compleet anders!

ravensburger what if
What if Home Makeover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor deze puzzels op onze website legpuzzels.nl

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×