Blog

Voorraad Ravensburger is aangevuld!

Speciale Ravensburger puzzels in the spotlight!

Allereerst ben ik blij u te kunnen melden, dat de voorraad van Ravensburger weer helemaal op peil is. Er kan weer volop besteld worden! Verder wil ik dit stukje wijden aan de speciale puzzels die Ravensburger in haar assortiment heeft.

speciale ravensburger puzzels
3D puzzels van Ravensburger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allereerst wil ik beginnen met de fantastische 3D puzzels van de bekendste gebouwen ter wereld. De 3D puzzels zijn schaalmodellen en makkelijk ergens neer te zetten. Bent u bijvoorbeeld fan van Parijs dan is het misschien leuk om een 3D puzzel van de Eiffeltoren te maken. Of toch liever de Tower Bridge in Londen. u kunt nu al deze gebouwen gewoon in huis halen.

speciale ravensburger puzzels
Starline puzzels

 

 

 

 

 

 

 

Starline is een speciale serie waarvan het eindresultaat vooral voor kinderen erg leuk is. Deze puzzels zijn voorzien van een fluorescerend oppervlak waardoor ze ‘s avonds wanneer de kleintjes naar bed gaan oplichten in het donker. Deze puzzels zijn ideaal om op te hangen waardoor elk kind met plezier naar bed zal gaan.  De Starline serie varieert van 200 tot 1000 stukjes en er is keuze uit 10 verschillende afbeeldingen.

speciale ravensburger puzzels
Puzzelbal van Ravensburger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De puzzelballen zijn al een tijdje in het assortiment van Ravensburger, maar ze blijven leuk. De kleinste puzzelbal bestaat uit 24 stukjes en de grootste uit 540 stukjes. De stukjes zijn allemaal gebold waardoor een ronde bal uiteindelijk ontstaat met een leuke afbeelding. Zo hebben wij een mooie wereldbol in ons assortiment of kies een bal met jou favoriete afbeelding.

 

 

Voor nog meer speciale puzzels kijk dan op onze site legpuzzels.nl

 

 

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×