Blog

Nieuwe Jan van Haasteren puzzels!

Winter fair, de chocoladefabriek en het tropisch zwemparadijs!

Jan van Haasteren heeft weer goed zijn best gedaan voor het komende najaar. Maar liefst 3 nieuwe afbeeldingen heeft hij getekend.  De nieuwe Jan van Haasteren puzzels variëren van 1000 tot en met 3000 stukjes.

nieuwe Jan van Haasteren puzzels
De winterfair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winter fair van 1000 stukjes speelt zich af op een winterbeurs. Overal staan standjes met verkopers en er lopen genoeg promotie meisjes rond. Ook zitten er weer onmogelijke taferelen in verwerkt zoals een eland die de kerstversiering op aan het eten is of een operazangeres die midden op tafel staat op te treden. Ontdek ook hier het gebitje en de haaienvin. Deze puzzel is 3 september geleverd en kan meteen bezorgd worden. De eerste 250 bestellers ontvangen ook nog een leuk extraatje, namelijk een verjaardagskalender getekend door Jan van Haasteren.

nieuwe puzzels van Jan van Haasteren
De chocoladefabriek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herinnerd u zich het grappige verhaal van Sjaakie en de chocoladefabriek nog? Jan van Haasteren heeft er een leuke variant op gemaakt van 1000 stukjes. Een leuke tekening ter ere van het 150 jarig bestaan van de Droste chocoladefabriek. Bij deze puzzel krijgen de eerste 250 bestellers een Droste chocoladeblik cadeau. Op deze tekening is het weer de bekende chaos. Er loopt van alles in het honderd, een machine die overloopt en een politieagent die op zoek is naar een ontsnapte dief. Deze puzzel is nog niet geleverd maar zal wel ergens in september binnen komen.

nieuwe jan van haasteren puzzels
Het tropisch zwemparadijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste nieuwe puzzel van Jan van Haasteren hebben we Het tropisch zwemparadijs. Deze puzzel is er in twee varianten, namelijk in 1500 en 3000 stukjes. Waan jezelf in een subtropisch zwembad van Centre Parcs, maar dan net ‘iets’ anders. Je zult niet zo snel een onderzeeër of een Robbinson crusoe op een houten vlot tegenkomen.

Al met al weer erg leuke puzzels waar u veel plezier aan zult beleven! Kijk voor deze puzzels op onze website en geniet weer van Jan van Haasteren.

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×