Blog

Nieuwe collectie van Heye is binnen!

Schitterende nieuwe puzzels van Heye!

We hebben dit weekend de nieuwe collectie van Heye online gezet. Zoals u misschien weet, staat Heye bekend als een artistiek merk met veel hedendaagse kunstenaars in hun aanbod. Ze brengen graag vernieuwende en trendy afbeeldingen op de markt. Het nieuwe assortiment bestaat uit de gevestigde namen en uit een aantal nieuwe namen die zeker de moeite waard zijn.

De nieuwe collectie van Heye heeft puzzels van Cris Ortega, Alexander von Humboldt, Rosina Wachtmeister en Marjolein Bastin uitgebracht. Alexander von Humboldt heeft drie hele mooie panorama foto’s aangeleverd waarmee u zich meteen in een ander land waant. Wachtmeister en Ortega hebben hun huidige aanbod aangevuld met de welbekende afbeeldingen. Zij hebben er weer voor gezorgd dat er prachtige platen voor u beschikbaar zijn en u uw favoriete artiest weer in huis kunt hebben.

De opmerkelijkste nieuwe series zijn: Bike art met cartoonafbeeldingen van de fietser en zijn fiets op grappige wijze weergegeven. Bijvoorbeeld de Velorution waarin de fietser afgezet wordt ten opzichte van de auto en de fietser met een voorsprong wint van de auto. In de serie Cats van Jane Crowther wordt een zwarte kat die afgebeeld op meerdere manieren en in verschillende omgevingen. Power of Nature is een prachtige serie van opmerkelijke natuurverschijnselen vastgelegd op de gevoelige plaat. Van een aankomende storm tot het uitzonderlijke Noorderlicht.

nieuwe collectie van Heye
Puzzels van nieuwe kunstenaars

Met zoveel kunst en artistieke puzzels in de nieuwe collectie van Heye is het bijna onbedenkelijk dat deze puzzels niet bij de mensen thuis aan de muur hangen. De kunst is weliswaar erg modern en misschien niet naar iedereen zijn smaak, maar zeker wel voor het grote publiek geschikt. Neem zeker eens een kijkje op onze site en misschien heeft u op deze manier goedkoop een prachtig schilderij aan de muur hangen.

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×