Blog

Educa puzzels weer op voorraad!

Educa puzzels zijn voor groot en klein.

Het Spaanse merk Educa heeft een grote variatie aan speelgoed. Ze staan, zoals de naam al zegt, bekend voor hun educatieve spellen en veel bijzondere en verschillende puzzels. Deze puzzels hebben wij natuurlijk voor een deel op onze website staan.

In april meldde ik jullie al dat we een nieuwe collectie van Educa binnen hadden gekregen. Deze puzzels waren zo populair bij jullie, dat ze binnen de kortste keren uitverkocht waren. Maar niet getreurd, er is weer een grote lading binnengekomen, waardoor bijna het hele assortiment is aangevuld.

De puzzels van Educa zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Ze variëren van 500 stukjes tot wel 24000 stukjes. Toch wil het aantal stukjes zeker niet de moeilijkheid van de puzzel aangeven. De afbeelding bepaald de moeilijkheidsgraad. Het plaatje hieronder is een puzzel van 500 stukjes maar is zeker niet makkelijk te leggen.

Educa puzzels
Chocolate bars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De puzzel, hieronder op de foto, is iets eenvoudiger. De kleuren in deze puzzel zijn duidelijk verschillend van elkaar en de individuele plaatjes zijn goed gescheiden. Deze puzzel zou zeker geschikt zijn voor kinderen.

Educa Puzzels
Pets Rock Film

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet alleen de moeilijkheidsgraad is belangrijk voor de puzzelaar. Kwaliteit en de afbeelding van de puzzel spelen ook een grote rol. Daarin speelt persoonlijke smaak een hele grote rol. De een houdt van mooie kunst, de ander van prachtige zonsondergangen op een verlaten strand en weer iemand ander puzzelt het liefst stedelijke foto’s. De kwaliteit van Educa puzzels is erg goed, de stukjes passen goed in elkaar en zitten niet te los of te strak.

Ik raad u zeker aan eens een keertje door het assortiment van Educa te snuffelen en wellicht dat u een puzzel vindt die bij u past!

Terug naar legpuzzels.nl

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×