Blog

Nieuwe selectie vormpuzzels van Sunsout

Leuke vormpuzzels voor de gevorderde puzzelaar!

De nieuwe vormpuzzels van Sunsout zijn sinds afgelopen week online te bestellen. Mooie puzzels in de vorm van bijvoorbeeld dieren of huisjes, welke zeker niet geschikt zijn voor een beginnende puzzelaar. De puzzels hebben een specifieke vorm met daarin een andere puzzel.

Sunsout vormpuzzels
Irish Charm
Sunsout Vormpuzzels
Countryside Fall
Vormpuzzels Sunsout
Tropical setting

 

 

 

 

 

 

Sunsout puzzels zijn niet de eerste beste puzzels die je als ongeoefende puzzelaar even legt. Er zitten meerdere factoren in de puzzels waardoor de moeilijkheidsgraad erg hoog ligt. Normaal maakt men een legpuzzel van buiten naar binnen, bij deze werkt het niet helemaal zo, omdat de vorm vaak maar deels overeenkomt met de afbeelding van de puzzel

Ook hebben de puzzelstukjes niet de standaard vorm. De stukjes zijn onregelmatig gesneden en kunnen bestaan uit aparte vormen. Er zitten bijvoorbeeld stukjes tussen in de vorm van een ster of een vraagteken. De puzzels zijn daardoor absoluut een uitdaging.

De mooie afbeeldingen van Lori Schory zorgen weer voor een leuke puzzelervaring. Deze keer zitten er veel leuke taferelen bij in de vorm van het huiselijke leven afgebeeld in één van de vier seizoenen. Een voorbeeld van zo’n puzzel is countryside fall. De puzzel heeft een ruime omtrek van de boerderij, het erf en zijn bewoners.

Nog een belangrijke kunstenares voor Sunsout is Mary Thompson. Zij maakt kleurrijke en gedetailleerde tekeningen van dieren en cottages. Ook voor haar geldt het principe de vorm verschilt van de afbeelding. De puzzel ‘Tropical Setting’ heeft de vorm van een vis maar de afbeelding van een tropisch meer met exotische dieren.

In totaal zijn er 24 verschillende nieuwe vormpuzzels van Sunsout in het assortiment bijgekomen. Dit maakt de keuze natuurlijk niet makkelijker, maar zeker wel leuker. Kijkt u daarom eens of er voor u een leuke vormpuzzel tussen zit.  Wie niet waagt wie niet wint!

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×