Blog

Wasgij puzzels 2013

Wasgij puzzels zijn altijd een verrassing!

De Wasgij puzzels van Jumbo zijn anders dan andere puzzels. Je weet namelijk niet wat de uiteindelijke afbeelding van de puzzel is. Het enige wat je ziet is de reactie van de toeschouwers, de gebeurtenis voorafgaand of  een gebeurtenis in het verleden. Door de puzzel te maken kom je er achter waarom mensen op een plaatje een bepaalde reactie hebben, wat er na de afgebeelde gebeurtenis gebeurt of hoe de situatie in de toekomst is.

wasgij puzzels
Destiny Wasgij Woon-werkverkeer
wasgij puzzels
Mystery Wasgij De grote treinroof

 

 

 

 

 

 

Wasgij puzzels zijn er in 3 soorten. De eerste is de Original serie. In deze serie is het de bedoeling dat je, door middel van hints die op de achterkant van de doos staan, erachter komt waarom de mensen op de voorkant bijvoorbeeld schrikken, boos kijken, of heel hard moeten lachen. De mensen op het plaatje kijken naar iets wat jij nog niet weet.

Wasgij puzzels
Original Wasgij Linke Vis

 

 

 

 

 

 

In de serie Mystery Wasgij speelt zich een belangrijke situatie af waarvan de uitkomst nog niet bekend is. Op het plaatje zie je alleen wat er op dat moment aan de gang is. Door te puzzelen met de hints op de achterkant van de doos, zul je zien wat voor hilarisch einde het gaat krijgen.

Wasgij puzzels
Mystery Wasgij Entertainement

 

 

 

 

 

 

 

Ook een grappige serie is de Destiny Wasgij. In deze serie staat een gebeurtenis, welke zich tientallen jaren geleden afspeelt, centraal. Door middel van puzzelen zul je erachter komen hoe de situatie nu is en wat er in de tussen liggende jaren allemaal veranderd is.

Wasgij puzzels
Destiny Wasgij Hoogseizoen

 

 

 

 

 

 

 

De laatste serie van Wasgij is de kerstserie. De kerstpuzzels zijn veelal in de Original uitvoering. Enkele zijn ook in Destiny en Mystery uitvoering uitgebracht. De kerst puzzels zijn kleurrijk en vrolijk waardoor ze absoluut geschikt zijn om nu te maken, in plaats van te wachten tot de donkere dagen zich weer aandienen.

wasgij puzzels
Kerst Wasgij Ware liefde

 

 

 

 

 

 

 

Wasgij puzzels zijn er vanaf 54 stukjes tot en met 1000 stukjes. Deze variëren in een prijs van €4,99  voor de kleinste tot 29,95 voor een 2 X 1000 stukjes puzzel. Voor meer puzzels van wasgij, kunt terecht op legpuzzels.nl.

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×