Blog

Sunsout collectie 2013

Nu 15% korting op Sunsout puzzels

Zoals al in de nieuwsbrief vermeld is, krijgen wij binnenkort de nieuwe collectie van Sunsout binnen. Daarom kunt u ons huidige assortiment deze week  met 15% korting kopen. Grijp uw kans en kies de mooiste eruit als cadeau of gewoon voor uzelf.

De puzzels van Sunsout onderscheiden zich met de gek gesneden stukjes en de aparte vormen van puzzels. Maar nog een leuk feitje is dat de puzzels milieuvriendelijk gemaakt worden. De puzzels worden gemaakt van gerecycled karton en de drukinkt heeft als hoofdingrediënt Soja en bevat geen lood. Dat maakt deze puzzels zeker uniek!

Wat hebben wij voor u in de aanbieding van Sunsout?

Sunsout is een Amerikaans merk en dat is vaak terug te zien in de afbeeldingen, zoals adelaren, wolven, het Amerikaanse landschap of een deel van de geschiedenis zoals de burgeroorlog tussen noord en zuid.

Ons assortiment gaat vanaf 500 tot 1500 stukjes met daarin puzzels met grote puzzelstukjes, grote en kleine en normale. De grote puzzelstukjes zijn speciaal gemaakt voor mensen die niet heel goed meer kunnen zien. De puzzels met een mix van grote en kleine stukjes zijn erg leuk om met kleine kinderen te maken. De binnenste puzzel bestaat uit 100 grote stukjes die uw kind of kleinkind kan maken, de buitenkant van kleine stukjes kunt u samen maken.

Naast de “saaie” rechthoekige en en vierkante puzzels heeft Sunsout hele leuke andere vormpuzzels, zoals A view of the Sea in de vorm van een vuurtoren of een onderwaterwereld in de vorm van een zeepaard.

Sunsout puzzels
Sunsout met grote stukjes
sunsout puzzel
Sunsout puzzel mix grote en kleine stukjes

 

 

 

 

sunsout puzzels
Sunsout vorm puzzel

 

Sunsout Puzzel
Rechthoekige puzzel met typisch gesneden stukjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al heeft Sunsout een erg gevarieerd aanbod, met voor ieder wat wils. Kijkt u zelf eens rond op legpuzzels.nl en wie weet heeft u weer een mooie puzzel voor uw verzameling gevonden.

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×