Blog

Schmidt puzzels

Alle Schmidt puzzels zijn weer op voorraad

Iedereen kent Schmidt. Ze zijn de bedenkers van het spel in de rode doos ‘mens erger je niet’! Wie heeft het vroeger niet gespeeld, tot ergernis van waarschijnlijk de ouders. Het spel is nog steeds zo immens populair dat het een cultstatus heeft gekregen. Inmiddels bestaan ze ook al bijna 100 jaar!

Schmidt is niet alleen bekend van de gezelschapsspellen, maar ook van de grote selectie puzzels. Zo heeft Schmidt veel bekende kunstenaars in zijn assortiment. Één van hen is bijvoorbeeld de populaire Sam Park. Sam Park is vooral bekend om zijn impressionistische schilderijen van Europese steden en en landschappen. Hij creëert met zachte kleuren een romantisch plaatje van vaak mediterraanse uitzichten.

Een andere kunstenares die we allemaal kennen, is Anne Geddes. De foto’s van aandoenlijke baby’tjes vaak slapend gesitueerd in allerlei poses. Ze heeft hiervan haar trademark gemaakt en is nu wereldberoemd.

Iemand die ook niet in dit rijtje mag ontbreken is Thomas Kinkade. Het leuke verhaal achter Thomas Kinkade is dat hij niet schilderde vanuit de gedachte om beroemd en rijk te worden, maar vanuit het hart. Dit vond hij zo belangrijk dat hij regelmatig zijn schilderijen gebruikte om geld op te halen voor ziekenhuizen, scholen of voor het Leger des Heils. Ondanks deze gedachte is hij alsnog een gevierd kunstenaar geworden.

Schmidt puzzels
Sam Park – Café in Cassis
Smidt puzzels
Anne Gedes – Sunflower trio

 

 

 

 

 

 

Schmidt legpuzzels
Thomas Kinkade-Kerk in de bergen

 

 

 

 

 

 

 

Zit uw favoriete Schmidt puzzel er niet tussen, neemt u dan een kijkje op onze website voor nog meer puzzels!

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×