Blog

Heye puzzels weer op voorraad!

De aparte en mooie puzzels van Heye

Graag wil ik je kennis laten maken met de aparte doch erg kleurrijke en grappige puzzels van Heye. Dit puzzelmerk is afkomstig uit Duitsland en staat bekend om zijn aparte kunstenaars, Waarvan ik er een aantal wil uitlichten en meer over wil vertellen.

Wat Jan van Haasteren voor Jumbo is, is Mordillo voor Heye. Guillermo Mordillo is het creatieve brein achter de populaire jaren 60 strip van mannetjes en dieren met de typische dikke ronde neus welke nu nog steeds op wenskaarten, posters en puzzels te vinden zijn. Heye heeft van bijna elke tekening een puzzel uitgebracht.

Heye legpuzzels.nl
Mordillo Tarzan

 

 

 

 

 

 

 

 

Een volgende kunstenaar die ik wil voorstellen is Aaron Kraten. Aaron Kraten is een jonge Amerikaanse artiest die zich laat beïnvloeden door de pop cultuur en de graffitikunst.  Dit is ook duidelijk terug te zien in zijn kunst. Heye heeft een aantal van zijn kunstwerken uitgebracht als puzzel waardoor er een goede balans is tussen klassieke en moderne kunst.

Heye legpuzzels
Redhead – Aaron Kraten

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste heb ik voor u kunstenares Rosina Wachtmeister. Deze artieste staat vooral bekend om haar moderne schilderkunst. Het liefst schildert ze katten in een vrolijke setting zoals een All together en Happy Birthday. Kijkt u rustig op onze site voor het hele assortiment van Heye.

heye-legpuzzels
Rosina wachtmeister – All together

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar legpuzzels.nl

 

 

 

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×