Blog

Educa puzzels heeft een nieuw assortiment!

Het Spaanse merk Educa heeft 43 nieuwe puzzels geleverd!

Educa is een Spaans puzzelmerk opgericht in 1894 en één van de marktleiders op het gebied van educatieve spellen en puzzels. Ze kenmerken zich vooral door een veelal kleurrijk en vrolijk assortiment voor kinderen en volwassenen.

Educa legpuzzels.nl
Grappige dierenpuzzel
educa legpuzzels.nl
Tropische afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

Legpuzzels.nl heeft deze week 43 nieuwe Educa puzzels binnen gekregen met onder andere platen van kunstenaar D. Davison met zijn romantische Engelse landschappen, de Russische kunstenaar Victor Shvaiko met authentieke schilderijen van restaurantjes in Londen of Frankrijk of gaat u toch voor een Monet, welke iedereen kent, met zijn impressionistische stijl.

Natuurlijk houdt niet iedereen schilderij-afbeeldingen, daar houden Educa en legpuzzels zeker rekening mee. Zo zijn er ook hele schattige dierenpuzzels of mooie afbeeldingen van bekende plekken. Wij zorgen ervoor dat het assortiment zo gevarieerd mogelijk is. Dus neemt u rustig een kijkje op onze site. Wellicht dat u een puzzel voor uzelf of voor familie of vrienden vindt.

Terug naar de site van legpuzzels.nl

 

 

Deel ons met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Scroll naar top

×